We geloven dat we, door buren bij elkaar te brengen, kunnen bijdragen aan een vriendelijkere wereld, waarin iedereen een buurt heeft om op te bouwen.

Nextdoor is ontstaan vanuit het idee dat de buurt één van de belangrijkste netwerken is in het leven van een individu. We streven ernaar een plek te zijn waar buren samenkomen voor betrouwbare verbindingen en nuttige informatie, goederen en diensten uitwisselen.

Word onderdeel van ons innovatieve, ondernemende en diverse team en help buren in Nederland en over de hele wereld met het bouwen van lokale communities.

Kernwaarden

Gemengde buurten zijn sterkere gemeenschappen.

Bij Nextdoor staan we achter onze overeenkomsten en verschillen. Om een product te bouwen dat buurten krachtig maakt, weten we dat we culturen, waarden en tradities moeten begrijpen.

Om dat inzicht te krijgen, bouwen we een divers team dat de unieke kenmerken van elke buurt weerspiegelt en cultiveren we een inclusieve omgeving waar iedereen gezien en gehoord wordt.


Waarom ik graag bij Nextdoor werk

“Ik heb de kans gegrepen om bij Nextdoor te werken, omdat ik geloof in de waarde van buurtcontact en we een bijdrage kunnen leveren aan een wereld, waarin we voor elkaar klaarstaan en vriendelijkheid verspreiden. Als ik terugkijk op mijn leven heeft de buurt waarin ik woonde altijd een belangrijke rol gespeeld. Ik leerde er fietsen, heb er in vrijheid kunnen spelen, ik heb er vriendschappen gesloten en het heeft me dagelijks een gevoel van thuiskomen gegeven. Ik wens iedereen zo’n fijne leefomgeving toe en daar werken we ontzettend hard aan bij Nextdoor. Ons team is jong, gedreven en internationaal, dat is heel inspirerend. Ik ben wekelijks in contact met allerlei verschillende buren door heel Nederland om te onderzoeken hoe Nextdoor kan bijdragen de buurt nog sterker te maken. Daar geniet ik van en hoop ik nog lang te mogen doen. ”

Eva de Vaan – communicatie & community NL