Vi mener, at vi gennem tættere naboskab kan kultivere en venligere verden, hvor alle har et nabolag de kan stole på.

Nextdoor bygger på idéen om at vores nabolag er et af de vigtigste fællesskaber vi som mennesker kan indgå i. Vi bestræber os på at være et sted, hvor naboer fra hele verden kan skabe tillidsfulde forbindelser samt hjælpe hinanden med både informationer og praktiske ting.

Tilmed dig vores innovative, mangfoldige og åbne team, og hjælp os med at skabe stærkere bånd mellem naboer i hele verden.

Kerneværdier

Mangfoldige nabolag er stærkere

Hos Nextdoor fejrer vi både vores ligheder og vores forskelle. For at skabe et produkt, der virkelig kan gavne nabolag i hele verden, ved vi, at vi må forstå kulturer, behov og traditioner.
For at få denne forståelse, opbygger vi et team, der reflekterer netop hvert samfunds unikke egenskaber, og kultiverer et inkluderende miljø, hvor alle ses og høres.


Derfor er jeg Nextdoor-fan

”I et af de vigtige fællesskaber, som findes: dit nabolag. Det er fantastisk at se hvordan internettet har gjort verden mindre på mange måder, men det kan også føre til, at vi som mennesker kan føle os mere isolerede der hvor vi fysisk befinder os. Det er givende at anvende teknologier til at reparere den revne, der er opstået her – at arbejde sammen med andre, som også prioriterer fællesskaber og virkelige interaktioner.”

Kevin Liu — Engineering Lead, Hovedkunde